Skip to content
„TAVASZ KUPA 2008” - Kézilabda Nemzetközi Utánpótlás Torna PDF Nyomtatás

6 lány és 5 fiú csapat mérte össze tudását az elmúlt hétvégén az EKF Leányka úti Sportcsarnokában az idei „Tavasz Kupán”.

A szlovákiai Rimaszombatból 2 iskola 4 csapattal érkezett, a mezőny többi résztvevőjét pedig Borsod, Nógrád és Heves megye adta.

 

Az első napon a lányoknál igen szoros eredmények születtek. A döntőben a Rimaszombati Ferenczy Alapiskola 19 : 18-ra múlta felül a Gyakorlóiskola csapatát.

 

Végeredmény:          

 1. Ferenczy Alapiskola Rimaszombat
 2. EKF Gyakolóiskola
 3. Miskolci Sportiskola
 4. Ohatvani Általános Iskola
 5. Balassagyarmat
 6. Tompa Alapiskola Rimaszombat

 

A második napon a fiúk mezőnyében taroltak a gyakorlós kéziseink, hiszen minden vetélytársukat fölényesen múlták felül és veretlenül lettek kupagyőztesek.

 

Végeredmény:          

 1. EKF Gyakolóiskola
 2. Mezőkövesdi KC
 3. Tompa Alapiskola Rimaszombat
 4. Ferenczy Alapiskola Rimaszombat
 5. Berze DSE Besenyőtelek

  

A 18. alkalommal megrendezett Tavasz Kupa mérkőzéseit iskolánk tanulóinak sportbemutatói színesítették, illetve hagyományosan ezen a rendezvényen idén is megemlékeztünk iskolánk néhány éve elhunyt kitűnő testnevelő tanáráról, Ragó Ferencről.

 

A sporteseményről készült képek megtekinthetők itt.

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1681
mod_vvisit_counterHéten4559
mod_vvisit_counterHónapban31221
mod_vvisit_counterÖsszes3272649

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink