Skip to content
Sikeres röplabda házibajnokság 16 párossal PDF Nyomtatás
2013.02.23-án páros házibajnokságon vettek részt iskolánk 3-4.évfolyamos fiú és leány, valamint 5-7. osztályos fiú röplabdásai. A tornán 16 csapat küzdött egymással három korcsoportban a Bartók téri tornatermekben. A több mint 30 játszma végeztével az alábbi sorrend alakult ki:

II. korcsoport (3-4. osztály)
1. Komlósi Márk- Dániel Gergő, 2. Majoros Balázs- Ivancsó Tamás, 3. Besenyei Panna- Balázs Eszter, 4. Fülöp Elizabet- Koncz Lilla, 5. Bóta Botond- Apró Péter, 6. Oláh Kinga- Apró Anna, 7. Winkler Gergő- Lengyel Dániel, 8. Tamasi Teofil (Kovács Kristóf- a verseny során sajnos lesérült)- Katona Baján, 9. Máté Boglárka- Kóródi Tímea.

III. korcsoport (5-6. osztály)
1. Kókai Zétény- Csák Ádám, 2. Sulyok Máté- Olasz Gyula, 3. Boldizsár Balázs- Biró Máté Bence
(Ebben a korosztályban az eredmények egyéni szereplést követően történtek kihirdetésre)

IV. korcsoport (7. osztály)
1.Kovács Martin- Kánya Máté, 2. Varga Amadé- Várhelyi Áron, 3. Cseh Péter- Kókai Zétény, 4. Sipos Dávid- Kánya Máté

A sok szép labdamenetet hozó villámtorna feltétlenül elérte célját, a tanulók növelték játékrutinjukat, a legügyesebbek gyarapították éremkollekciójukat.

A verseny megrendezésében köszönjük az iskola támogatását és a szülők buzdítását, valamint gratulálunk a gyerekeknek!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1783
mod_vvisit_counterHéten4661
mod_vvisit_counterHónapban31323
mod_vvisit_counterÖsszes3272752

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink