Skip to content
Szépen ír, jól szaval PDF Nyomtatás
Iskolánk 11.c. osztályos tanulója Forgács Fanni különdíjas lett a Szárnypróbálgatások elnevezésű, a Faludy György Irodalmi Műhely által meghirdetett országos irodalmi pályázaton. Fanni 3 pályamunkával indult, ezek közül a dédnagymamájának emléket állító novella nyerte el a zsűri tetszését, írása bekerült egy gyűjteményes kötetbe is.

A gimnazista lány irodalom iránti vonzalmát tükrözi az is, hogy az előkelő második helyezést érte el a nemrégiben megrendezett József Attila X. Országos vers, énekelt –vers és prózamondó verseny megyei döntőjén. Fanni így megmutathatja tehetségét áprilisban a tatabányai országos versenyen is. A megyei megmérettetésen részt vett még iskolánk több diákja is: Orosz Eszter 11.c., Krisztián Zita 10. b., Károly Beatrix Fanni 10.b. és Boros Andrea 10.b. osztályos tanulóink emléklapot kaptak.
Forgács Fannival készített interjút egyik diáktársa, az írás elolvasható itt.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa555
mod_vvisit_counterHéten3914
mod_vvisit_counterHónapban26320
mod_vvisit_counterÖsszes3544066

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink