Skip to content
Városismereti verseny PDF Nyomtatás
Harmadik lett a gyermek kategóriában iskolánk 3 fős lány csapata a 4. Egri Tavaszváró Tájékozódási versenyen. A Huszár Viktória, Vatai Sára és Lakatos Krisztina alkotta, V.S.K. fedőnév alatt versenyző 6.D. osztályosok népes mezőnyben mérették meg magukat. A gyermek kategóriában 7 csapat, Ifjúsági kategóriában 2 és Felnőtt kategóriában 21 csapat indult.
A megmérettetésen 3 gyakorlós team is indult. A verseny megnyitója iskolánkban volt, majd ezt követően egy A/3-as színes tájfutó térkép és fotók segítségével kellett 40 pontot megtalálni a város teljes területén. Gratulálunk a jó eredményhez!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa666
mod_vvisit_counterHéten4025
mod_vvisit_counterHónapban26431
mod_vvisit_counterÖsszes3544178

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink