Skip to content
Kovács Bence  a Gyakorló Tell Vilmosa PDF Nyomtatás
Február 9-én rendezte meg városunkban az Unicornis Egri Íjász Sportegyesület az Észak- magyarországi regionális minősítő és kvalifikációs teremíjász versenyt. A megmérettetésen 84-en ragadtak íjat. A gyermek korcsoportban iskolánk 6. osztályos tanulója, Kovács Bence vadászreflex íjjal kvalifikálta magát a márciusi országos bajnokságra.
Diákunk tehetségét mutatja, hogy alig fél éve foglalkozik ezzel a különleges sporttal, de a heti két edzés és a szorgalmas gyakorlás elégnek bizonyult a kiemelkedő eredmény eléréséhez. Bence lelkesen készül edzőjével, Papp Lászlóval az országos bajnokságra, de legalább 8-10 további versenyen szeretné megméretni magát!
Gratulálunk, és további sok sikert, jó felkészülést kívánunk!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1768
mod_vvisit_counterHéten4646
mod_vvisit_counterHónapban31308
mod_vvisit_counterÖsszes3272736

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink