Skip to content
Éneklő ifjúság PDF Nyomtatás

A 2. félév zenei megmérettetése idén is a megyei verseny volt. Kodály Zoltán és Bartók Béla műveivel lépett fel a felső tagozatos Nagykórus. Elismerő Oklevéllel jutalmazták kórusunkat, amely ugyan nem takar semmilyen dobogós helyezést, igaz, a zeneművészet ezen ágát nem is szerencsés versenyként felfogni.

Igazán jól Webbe: Agnus dei c. produkciója sikerült, a gyerekek pedig a spirituálét énekelték a legszívesebben. Jövőre is indulni szeretnénk ezen a minősítő hangversenyen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa673
mod_vvisit_counterHéten4032
mod_vvisit_counterHónapban26438
mod_vvisit_counterÖsszes3544185

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink