Skip to content
Megyei döntőben a kézilabdás lányok PDF Nyomtatás

Iskolánk nem igazolt játékosokból álló lány kézilabda csapata három sikerrel megvívott mérkőzésen van túl - így az utolsó jövő heti meccs eredményétől függetlenül bekerült a február 11-én a dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban megrendezendő megyei döntőbe. VI. korcsoport, amatőr lány kézilabda diákolimpia városi fordulóinak eddigi eredményei:
EKF Gyakorló Gimnázium - Kossuth Zsuzsa Gimnázium és SZKI 13:7
EKF gyakorló Gimnázium - Szilágyi Erzsébet Gimnázium 14:9
EKF Gyakorló Gimnázium - IQ Pont Gimnázium és SZKI 16:4
HAJRÁ LÁNYOK!!

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1308
mod_vvisit_counterHéten6840
mod_vvisit_counterHónapban23805
mod_vvisit_counterÖsszes3265234

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink