Skip to content
Elismerés pedagógusainknak PDF Nyomtatás
Az Eszterházy Károly Főiskola egyik legrangosabb szakmai elismerése az Eszterházy Emlékérem. Ezt a kitüntetést vehette át december 20-án este, a felsőoktatási intézmény hagyományos karácsonyi, évértékelő ünnepségén a Gyakorlóiskola két pedagógusa, Göncfalviné Cseh Éva és Szűcsné Hütter Eszter. Az elismerést a főiskola szenátusa ítéli oda minden évben a kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársaknak. A kitüntetéssel a hosszú időn át kifejtett oktató, nevelő munkát, a tehetséggondozásban elért eredményeket díjazzák.
Gratulálunk a tanárnőknek!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa662
mod_vvisit_counterHéten4021
mod_vvisit_counterHónapban26427
mod_vvisit_counterÖsszes3544174

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink