Skip to content
Sportban is az élen - Elismerő oklevél a Gyakorlónak PDF Nyomtatás
A huszonöt éves Magyar Diáksport Szövetség elismerő oklevelét vehette át Sándor József igazgató december 13-án a Parlament vadásztermében. A rendezvényen az elmúlt években kiemelkedő munkát végzett testnevelőket és oktatási intézményeket méltatták, összesen 48 kitüntetést adtak át. Iskolánk összesítésben az előkelő kilencedik helyen végzett az általános iskolák kategóriájában a diákolimpiákon elért eredményei alapján.
Gratulálunk!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa601
mod_vvisit_counterHéten3960
mod_vvisit_counterHónapban26366
mod_vvisit_counterÖsszes3544113

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink