Skip to content
Ott vagyunk a szeren! PDF Nyomtatás
Arany, ezüst és bronz is jutott iskolánk lányainak a január 23-án, a Pásztorvölgyi Iskolában megrendezett Szertorna Diákolimpia városi döntőjén. A kis rontások miatt, minimális különbséggel csapatunk a második helyen végzett.
Egyéni összetettben azonban Seres Viktória az első, Benedek Réka pedig a harmadik helyet szerezte meg. Molnár Endre tanár úr lányai gőzerővel készülhetnek a jövő heti, megyei megmérettetésre. Az elért eredményekhez gratulálunk, valamint további jó felkészülést kívánunk!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1848
mod_vvisit_counterHéten4726
mod_vvisit_counterHónapban31388
mod_vvisit_counterÖsszes3272817

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink