Skip to content
Tisztes helytállás a kézilabda diákolimpia országos döntőn PDF Nyomtatás
Gyöngyösön rendezték meg az elmúlt hétvégén a kézilabda diákolimpia országos döntőjét a VI. korcsoportos lány csapatok számára.
Az EKF Gyakorlóiskola gimnazista lányai a sorsolásnál nehéz csoportba kerültek, - így a 4. helyen zárták a csoportkört. A folytatásban is meg kellett hajolniuk a nagyobb tudás előtt, - azaz a 8. helyet szerezték meg, de így is maximális dicséret illeti a csapatot.
A vetélytársak olyan városok középiskoláinak diákjai közül kerültek ki, akik az I. osztályú nemzeti bajnokság junior, sőt felnőtt mezőnyében edződnek és játszanak nap mint nap kemény,magas színvonalú mérkőzéseket.Egyelőre iskolánk kisméretű terme nem teszi lehetővé a hatékonyabb felkészülést, de reménykedünk abban, hogy egyszer még nekünk is lesz egy sportcsarnokunk, szabályos méretű kézilabda pályával.
Egyébként az országos döntő mérkőzésein a lányok jól küzdöttek, mindent megtettek, hajtottak becsülettel. Ennek bizonyítéka, hogy a nagy esélyes Bercsényi Gimnázium (a Győri ETO közvetlen utánpótlás csapata, többen közülük a Veszprém Barabás KC NB I-es felnőtt csapatában is játszanak) ellen végig vezettek az első félidőben. Ez a cseppnyi rész siker is erőt kell, hogy adjon a lányoknak a további munkához.
A csoportmérkőzések eredményei:
EKF Gyakorló Gimnázium – Csokonai Gimnázium Debrecen 18:39
- Bercsényi Gimnázium Győr 14:30
- Széchenyi Szakközépiskola Békéscsaba 15:31

A helyosztó eredménye:
- Révai Gimnázium Győr
18:31
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1374
mod_vvisit_counterHéten6906
mod_vvisit_counterHónapban23871
mod_vvisit_counterÖsszes3265300

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink