Skip to content
Aranyos lányok, bronzos fiúk PDF Nyomtatás
A múlt heti városi döntőbeli jó szereplés után, a szertornász lányok a megyei megmérettetésen is kitettek magukért. Csapatunk az első helyen zárt a Pásztorvölgyi Iskolában szerdán (január 30.) megrendezett megyei döntőn. Molnár Endre tanítványai egyéniben is elképesztő eredményeket értek el, a dobogó mindhárom fokára Gyakorlós diák léphetett fel, emellett pedig egy 7-dik és egy 10-dik helyezést is szereztek. Folytatás Debrecenben az országos területi döntőn, február 16-án.

Szertorna diákolimpia megyei döntő végeredménye:
1. Eszterházy Gyakorló Iskola
2. Pásztorvölgy iskola
3. Tinódi iskola
Egyéniben: 1. Seres Viktória 7.a
2. Benedek Réka 7.a
3. Zvara Panna 7.a holtversenyben
7. Smutzer Orsolya 8.b
10. Kocsik Eszter 2.b
Mindeközben focistáink sem unatkoztak. A Magyar Labdarúgó Szövetség által támogatott tehetségkutató program keretében, Eger körzeti csapatokkal rendeztek labdarúgó tornát, január 28-án hétfőn, a Pásztorvölgyi iskolában. Iskolánk tanulói remekül szerepeltek! A 12 gárdát felvonultató versenyen a 3. helyezést érték el a 4. évfolyamosok, a 3. évfolyamos csapat pedig a 8. lett.
Gratulálunk sportolóinknak!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1813
mod_vvisit_counterHéten4691
mod_vvisit_counterHónapban31353
mod_vvisit_counterÖsszes3272782

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink