Skip to content
Országos Mini Kupa PDF Nyomtatás

Május 3-án Budapest adott otthont a legfiatalabb fiú röplabdások országos kupájának, ahol három korosztály 22 csapata versengett egymással. Az egri EKF Gyakorlóiskola mindhárom kategóriában képviseltette magát, sőt egy 5. és 3. helyezés mellett a szuperminisek vereség nélkül hódították el a kupát.

 

Végeredmények

Mini - /9 csapat/

  1. Kecskemét
  2. Szeged
  3. Dág

5.   EKF Gyakorlóiskola

 

Kismini - /6 csapat/

  1. Kecskemét
  2. Kaposvár
  3. EKF Gyakorlóiskola

 

Szupermini - /7 csapat/

  1. EKF Gyakorlóiskola
  2. Csepel
  3. Sümeg

 

 

A kupagyőztes egri tanulók: Bódi Milán, Kókai Csanád, Mező Adrián, Nagy Bendegúz, Pál Dominik, Petz Barnabás, Ráki Dániel, Ráki Patrik, Somogyi László  Edző: Vincze Tamás

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1786
mod_vvisit_counterHéten4664
mod_vvisit_counterHónapban31326
mod_vvisit_counterÖsszes3272755

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink