Skip to content
Kevésen múlott a még fényesebb siker PDF Nyomtatás

Iskolánk GY7 korosztályú fiú kézilabda csapata a megyei bajnokság megnyerése után, a régiódöntőn kiharcolta az országos elődöntőbe jutást. Az Orosházán zajlott versenyen nagy meglepetést okozva, kitűnő játékkal jutottak be a fiúk a szegedi országos döntőbe.

 

A csoportbeosztást a Magyar Kézilabda Szövetség kissé az erőviszonyok figyelembe vétele nélkül hagyta jóvá – így történhetett meg, hogy a tavalyi első négy helyezett egy csoportba került.

 

A végére csapatunk jól belelendült a játékba és csupán az utolsó másodpercben dőlt el a Szentgotthárd elleni meccsen, hogy az idén a 6. helyen zárnak az eszterházys kézis fiúk.

 

 

 

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1353
mod_vvisit_counterHéten6885
mod_vvisit_counterHónapban23850
mod_vvisit_counterÖsszes3265278

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink