Skip to content
Gyakorlóiskolások sikere! Hajszálra a nagy bravúrtól. PDF Nyomtatás
Nemzetközi röplabda tornát rendeztek a hétvégén Nyíregyházán. Iskolánkat a mini pályán diákolimpiát nyert tehetséggondozós csapat képviselte, az igazolt versenyzők között amatőrként. A 8 csapatos erős mezőnyben a fiatal csapat a harmadik helyért küzdött a 8. osztályos Újpest csapatával. A döntő szettben végig vezetve, bosszantó hibák miatt 16-14-re elúszott a bronzérem.
A csapatból Gacsal Emese, Verbélyi Tünde és Benedek Réka játéka dicsérhető, aki a tavaszi szünetben az 1998-as születésű korosztályos válogatottal egy hetes edzőtáborozáson vesz részt.

Csoport meccsek
EKF Gyakorlóiskola - Vasas 1:2
EKF Gyakorlóiskola - Nyíregyháza BEM 2:0
EKF Gyakorlóiskola - MISI 2:0

Keresztjáték
EKF Gyakorlóiskola - Szatmárnémeti 0:2
 
Harmadik helyért
EKF Gyakorlóiskola - Újpest 1:2

Végeredmény
1. Szatmárnémeti
2. Vasas
3. Újpest
4. EKF Gyakorlóiskola
5. Móricz DSE
6. Bem DSE
7. Arany DSE
8. Miskolci Sportiskola
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1382
mod_vvisit_counterHéten6914
mod_vvisit_counterHónapban23879
mod_vvisit_counterÖsszes3265307

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink