Skip to content
Országos döntőben a gyakorlós leányok PDF Nyomtatás

Április 27-én a budapesti területi döntő megnyerésével harcolhatták ki az országos döntőbe jutást a IV.kcs-os röplabdások. Megyénket mindkét nemben az egri Eszterházy Károly Főiskola Gyakorlóiskolájának csapata képviselte.

A leányok az elődöntőben Budapest, majd a döntőben Sümeg csapatát nagyon lelkes és tetszetős  játékkal múlták felül, kiharcolva ezzel az ország legjobb nyolc iskolájának részvételével megrendezendő debreceni finálét.

Végeredmény:

   1.      EKF Gyakorlóiskola, Eger

   2.      Sümeg

   3.      Budapest

   4.      Szolnok

A csapat tagjai: Izsák Anna, Lachata Lili, Lukács Ágnes, Paulik Dóra, Róth Imola, Spiczmüller Petra, Szűcs Dorottya, Tóth Renáta  Edző: Vajda Tiborné

 

A fiúk az elődöntőben a jelentősebb ütőerővel rendelkező Dunaújváros csapatától vereséget szenvedve Dorog legyőzésével a 3. helyen végeztek.

Végeredmény:

  1.    Budapest
  2.    Dunaújváros
  3.    EKF Gyakorlóiskola, Eger
  4.    Dorog

A csapat tagjai: Csontos László, Kácsor Bence, Kovács Ábrahám, Kovács Bence, Kökény Ákos, Novák Róbert, Petrucsik Bence, Stefán Richárd, Vágási Zsolt  Edző: Vincze Tamás

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1377
mod_vvisit_counterHéten6909
mod_vvisit_counterHónapban23874
mod_vvisit_counterÖsszes3265303

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink