Skip to content
Diákjaink sikere a Pangea-Orchidea matematika versenyen PDF Nyomtatás

A budapesti Orchidea Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium által meghirdetett PANGEA-ORCHIDEA matematika verseny első fordulójáról továbbjutott tanulóink (3., 4., 5., 6. évfolyam első helyezettjei, 7., 8. évfolyam első öt helyezettjei) 2012. április 25-én mérhették össze tudásukat az országos fordulón, Budapesten. Az írásbeli döntő eredményét egy hónapos izgalmas várakozás után tudhattuk meg.


 

A pontszámok rangsorolása alapján Besenyei Dániel 5. a osztályos tanuló az ötödik évfolyamosok között országos 3. helyezést, Dobi Dorina 3. a osztályos tanuló a harmadik évfolyamosok között országos 5. helyezést, Kovács Anna 4. a osztályos tanuló a negyedik évfolyamosok között országos 6. helyezést ért el. Felkészítő tanáraik: Tóthné Szük Erzsébet, Csontosné Bodnár Gyöngyi és Göncfalviné Cseh Éva.
A szép eredményekhez sok szeretettel gratulálunk!

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa618
mod_vvisit_counterHéten3977
mod_vvisit_counterHónapban26383
mod_vvisit_counterÖsszes3544130

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink