Skip to content
„Fel a cipővel” – Középdöntő PDF Nyomtatás

Csapatunk szereplését megnézheted április 26-án  9 óra 10 perckor az MTV1 műsorán...

 

Iskolánk csapata a február eleji selejtezőből továbbjutva április 08-án vett részt a „Fel a cipővel” iskolák közötti váltóverseny középdöntőjében, melyet a megelőző gyakorlások után bizakodva vártunk. A mezőny erős volt, szemmel látható volt a második körbe jutott iskolák felkészültsége. Mindezek ellenére jól kezdtünk, sőt az előzőekhez képest nehezített „síelős” feladat megnyerését követően a játék utolsó versenyszámáig az elődöntőbe jutást érő első két hely valamelyikén voltunk. Aztán a záró, egyben dupla pontokért zajló „spéci cipős” versenyszámban két legfőbb riválisunk -az egyik vitatható körülmények között- több pontot szerzett. Igy végül a hat iskola versengését a harmadik helyen zártuk.

A május elején megrendezésre kerülő elődöntőbe való bejutáshoz így a legtöbb SMS szavazatot kell összegyűjtenünk, ezzel kapcsolatban további információk rövidesen várhatóak.

 

A csapatunkat elkísérő és buzdító szurkolóknak nagyon köszönjük a segítséget!!!

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1382
mod_vvisit_counterHéten6914
mod_vvisit_counterHónapban23879
mod_vvisit_counterÖsszes3265308

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink