Skip to content
Mezei futóverseny, III. és IV. korcsoport PDF Nyomtatás

A mezei futóverseny városi diákolimpiáját 2012.03.26.án az Érsekkertben rendezték meg a III.és IV. korcsoportos lányok és fiúk részére. A versenytávok a III. korcsoportos lányoknak 1,5km, a fiúknak 2km volt, míg a IV. korcsoportos lányoknak 2km, a fiúknak 3km volt.

Egyéni és csapatversenyben egyaránt továbbjutottak iskolánk tanulói: Tóth Kristóf (8.b)- egyéni 11. helyezett lett, a III. korcsoportos fiúk csapata- 2. lett. Csapat tagjai: Érsek Szabolcs(5.a) -2., Honti Gábor (5.a)- 5., Szabó Gergő (6.a)- 6., Darmos Richárd (6.d-) 11., Oszlánczi Gábor (5.d-) 15. helyen ért a célba.
A megyei fordulója ennek a versenynek Makláron, a reptéren zajlott, 2012.03.29.én.
Aznap még itt Egerben is igen nagy szél fújt, ami ott hatványozottan volt érezhető! Ennek ellenére mindenki nagy elszántsággal készült és ez a következő eredményekre volt elegendő:
III.korcsoport: Érsek Szabolcs-47., Honti Gábor-48., Szabó Gergő-44., Darmos Richard-38., Oszlánczi Gábor-36.
IV. korcsoport: Tóth Kristóf-10. helyezett!

Az eredményekhez gratulálunk és köszönjük az iskola támogatását!

                                                                                                                                          Felkészítő tanárok

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1834
mod_vvisit_counterHéten4712
mod_vvisit_counterHónapban31374
mod_vvisit_counterÖsszes3272803

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink