Skip to content
Gimnáziumi röplabdás lányok tisztes helytállása az első hivatalos megmérettetésen PDF Nyomtatás

2012.03.07-én rendezték meg a lány, IV. korcsoportos amatőr röplabda diákolimpia területi döntőjét. Kivételesen sok (nem három, hanem nyolc) csapat részvételével az EKF csapata számára az első hivatalos megméretés volt, amelyet nagy izgalommal vártak a lányok, akik zömében tavaly kezdtek röplabdázni!

A nagyszámú résztvevőre való tekintettel két csoportra osztva küzdöttek meg egymással a csapatok. A mieink a ”B” csoportba kerültek a Pásztorvölgyi Általános Iskola., Közgazdasági Szakiskola  mellett, míg az „A” csoportban a Gyöngyös, Gárdonyi Gimnázium, Kossuth Zsuzsa Szakiskola, és a Szilágyi Erzsébet Gimnázium szerepelt.
Bár nem jutott be csapatunk a döntőbe, de jó csapatszellemmel, lelkes, önfeláldozó játékkal igyekeztek kihasználni ezt a játéklehetőséget a lányok!
Ezek után 2012.04.11.én került sor a területi diákolimpia helyosztójára a Kossuth Zsuzsa Szakiskolában. Ide a házigazdán kívül a Gárdonyi Géza Gimnázium és iskolánk csapata volt hivatalos.
A lányok a tavaszi szünetük utolsó napját sem sajnálva izgalommal várták ezt a napot is.
Lassan ébredezve és bemelegedve egyre jobb teljesítményt produkálva sikerült csapatunknak megverni a Kossuth Zsuzsa Szakiskola csapatát és ezzel megszerezni a területi diákolimpia 7.helyét a nyolc együttes között!

Jövőre is várunk minden kedves érdeklődőt, aki szeretne röplabdázni, jó hangulatú edzéseken részt venni, ilyen, vagy ennél jobb eredményt elérni!

Az eredményhez gratulálok és köszönjük az iskola támogatását!

                                                           Felkészítő tanár: Pogonyiné Kurucz Mónika

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1363
mod_vvisit_counterHéten6895
mod_vvisit_counterHónapban23860
mod_vvisit_counterÖsszes3265289

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink