Skip to content
Az arany és az ezüst is a Gyakorlóiskolában maradt! PDF Nyomtatás

Befejeződött az 5. 6. osztályosoknak kiírt röplabda megyei bajnokság.A 8 csapatos bajnokságban a Gyakorlóiskola mindkét csapata csoportelsőként a döntőben jutott. A négyes döntőben könnyű ellenfélnek bizonyult a Kazincbarcika. Végeredmény 1 E.K.F. Gyakorlóiskola A csapata ".

E.K.F.Gyakorlóiskola B csapata 3.4. Kazincbarcika A és B csapata.

A csapat tagjai Angyal Virág ,Benedek Réka, Nagy Orsolya, Gacsal Emese, Kovács Kincső ,Kaszás Zsófia, Petrenkó Brigitta ,Verebélyi Tünde,Csengeri Gréta,Mocsári Fanni, Gáspár Krisztina ,Szeredi Lilla,Dobozi Kinga,Váradi Lilla ,Nagy Klementina,Rónai Rebeka.Helfricht Maray

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1823
mod_vvisit_counterHéten4701
mod_vvisit_counterHónapban31363
mod_vvisit_counterÖsszes3272792

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink