Skip to content
A Néptánctanszak márciusi siker Országos versenyen PDF Nyomtatás

Az AMI Táncművészeti ág Néptánc tanszaka március 2.-án részt vett a Nyíregyházi Vécsey-Vásárhelyi  népdalversenyen. 22 iskola versenyzője mérte össze tudását. A néptáncképzésben népi éneket is tanulnak a diákok. 

Képviselőik az első korosztályban egy első helyezést és egy különdíjat nyertek el. Első lett Szilágyi Vanda és Szilágyi Vivien 2/d. a Felsőtárkányi dalcsokrával és Moldvai dalokkal.Különdíjat kapott Bíró Máté Bence 4.o.a Háromkirály járás  népszokásunk dalaival. A győztes produkciókat a nézők a gálán is meghallgathatták.


 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1308
mod_vvisit_counterHéten6840
mod_vvisit_counterHónapban23805
mod_vvisit_counterÖsszes3265234

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink