Skip to content
Alsó tagozatos kisdiák sikere az országos versenyen PDF Nyomtatás

Idén Pomázon került megrendezésre az V. Országos Festészetverseny a Teleki-Wattay Művészeti Iskolában. A kétnapos döntő két fordulóból állt, ahol egy-egy festményt kellett a diákoknak elkészíteni. A neves festőművészekből álló zsűri véleménye alapján Barta Barbara 2.d osztályos tanuló külön dicséretben részesült.

Sikeréhez szívből gratulálunk!

 

 

 

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa673
mod_vvisit_counterHéten4032
mod_vvisit_counterHónapban26438
mod_vvisit_counterÖsszes3544185

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink