Skip to content
Fiú röplabdások sikerei PDF Nyomtatás

Az Eszterházy Gyakorlóiskolában tanuló és felkészülő fiú röplabdások szépen szerepelnek az Országos Gyermek Bajnokságban. A 13-15 éves játékosok az alapszakasz 6 mérkőzését követően veretlenül léptek tovább a szolnoki és dunaújvárosi ellenfelekkel szemben, míg a középdöntő eddigi két fordulójában megrendezett hat találkozón szintén makulátlanul teljesítettek a fővárosi, nyíregyházi és debreceni csapatok ellenében.

Az eddigi 12 mérkőzés hibátlan mérlege joggal ad reményt az országos hatos döntőbe kerülésre. Az elmúlt hétvégi, Nyíregyházán megrendezett fordulóban sok esetben látványos játékot mutattak be, mely során vezéregyéniségnek számított Ráki Dániel pontos előkészítő, illetve Pál Dominik hatékony adogató és támadást befejező játékával.

A csapat tagjai: Kókai Csanád, Mező Adrián, Pál Dominik, Ráki Dániel, Ráki Patrik, Somogyi László (mind 8.b osztály), Kánya Máté (6.a), Cseh Péter, Kovács Martin, Stáber Alex, Varga Amadé, Várhelyi Áron (6.b), Sipos Dávid (6.c) Felkészítő: Vincze Tamás

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1765
mod_vvisit_counterHéten4643
mod_vvisit_counterHónapban31305
mod_vvisit_counterÖsszes3272734

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink