Skip to content
Újabb Gyakorlóiskolás siker. Amatőrben Diákolimpiai bajnok a mini röplabda csapat PDF Nyomtatás

Hétvégén rendezték Kalocsán a röplabda mini diákolimpiát. A 12 csapatos döntőben a nem igazolt, amatőrnek számító versenyzők között, profi játékkal szett veszteség nélkül, sikerült a bajnoki címet megszerezni. A csapat tagjai. Angyal Virág, Benedek Réka, Nagy Orsolya, Gacsal Emese / a mezőny legjobbja/ Kovács Kincső , Riczkó Gabriella, Petrenkó Brigitta , Verebélyi Tünde,  Felkészítő testnevelő Vajda Tiborné

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1380
mod_vvisit_counterHéten6912
mod_vvisit_counterHónapban23877
mod_vvisit_counterÖsszes3265306

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink