Skip to content
GENIUS APÁCZAI DIPLOMA DÍJ - a Pedagógusok Kossuth-díja PDF Nyomtatás

Az Apáczai Kiadó immár 8. alkalommal adományozta oda a GENIUS APÁCZAI DIPLOMA díjakat.

Esztergályos Jenő, az Apáczai Kiadó és Könyvterjesztő ügyvezető igazgatója által 2003-ban alapított díjat 7 tagú, országosan ismert és elismert, rendkívüli szakmai tapasztalatokkal és tudással bíró bíráló bizottság értékelte.

A kuratórium döntése alapján a 2011/2012. tanévben Sándor József, iskolánk igazgatója nyerte a Genius Apáczai Díj ezüst fokozatát.

Szívből gratulálunk!

 

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa615
mod_vvisit_counterHéten3974
mod_vvisit_counterHónapban26380
mod_vvisit_counterÖsszes3544127

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink