Skip to content
Kitüntetések, kinevezések, díjak átadására PDF Nyomtatás

A Főiskolán hagyományosan megrendezett év végi fogadáson 2011. december 21-én kitüntetések, kinevezések, díjak átadására került sor.
2011-ben PhD doktori fokozatot szerzett kollégánk, Gál Sándor.

Fényképek megtekinthetők a itt.

Hagyományosan, az évzáró fogadáson adják át a kitüntetést azon munkatársainknak, akik több mint 25 éven át dolgoztak kiemelkedő eredménnyel pedagógusi vagy oktatói munkakörben. 2011-ben nyugállományba vonulása alkalmából a Pedagógus Szolgálati  Emlékérem kitüntetést vehette át:

Dér Lajosné
Hunor Imréné
Kissné Csák Mária
Lénártné Pintér Katalin
Merényi Gabriella
Nagy István
Némethné Duncskó Dóra
Sinka Lászlóné


 
A Szenátus Eszterházy Károly Emlékérem kitüntetést adományozott azon kollégáinknak, akik a főiskolai szabályzatnak megfelelően, munkaterületükön kiemelkedő teljesítményt nyújtva felelősségteljes munkavégzésükkel példát mutattak munkatársaiknak.


2011-ben e díjat kapta:
      Légrádiné Kőházi Tímea
      Nagyné Fóris Katalin
Gratulálunk kollégáinknak.
 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa577
mod_vvisit_counterHéten3936
mod_vvisit_counterHónapban26342
mod_vvisit_counterÖsszes3544089

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink