Skip to content
Neki nem munka, hanem hivatás a pálya PDF Nyomtatás

Szigorú és következetes tanító, de szigorú és következetes önmagával és kollégáival szemben is. Mindig felkészülten lép be az osztályterembe. Veleszületett tehetséggel kezeli a napi problémákat. Nincsenek fegyelmezési gondjai, mindig megtalálja a megfelelő hangot a tanítványaival. Hol könnyed, laza szófordulattal, humorral, de ha kell, szigorral tart rendet és fegyelmet a tanórákon.  Példát mutat mindenkinek, és ezt elvárja másoktól is. Munkatársai, tanítványai szeretik, becsülik szakmai tudását, segítőkészségét.

Közel három évtizedes példamutató oktató – nevelő munkája elismeréseként Csontosné Bodnár Gyöngyi megkapta a KÖZTÁRSASÁG ELNÖKÉNEK DÍSZOKLEVELÉT ÉREMMEL kitüntetést .

 

 

 

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa634
mod_vvisit_counterHéten3993
mod_vvisit_counterHónapban26399
mod_vvisit_counterÖsszes3544146

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink