Skip to content
Újabb Gyakorlóiskolás siker PDF Nyomtatás

A FALUDY GYÖRGY Irodalmi Műhely az előző évek gyakorlatának sikeres folytatásaként immáron 9. alkalommal hirdette meg a „Szárnypróbálgatók” elnevezésű magyar anyanyelvű pályakezdő és haladó költők, írók, képzőművészek részére szóló pályázatát, melynek célja, hogy értékelési, elbírálási és megjelenési lehetőséget biztosítson azoknak, akik szakmai megítélés alapján szeretnék alkotásaikat gyűjteményes kötetben, országos antológiában megjelentetni. Forgács Fanni, iskolánk 10. C osztályos tanulója - az előző évhez hasonlóan -, ezüst oklevelet kapott Tündérmese című írásáért, melyet a 2012. január 22-én, a Magyar Kultúra Napján megjelent „Szárnypróbálgatók 2012” –  országos antológiában is olvashatunk. Gratulálunk a szép teljesítményéért, s további sikereket kívánunk neki!

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa641
mod_vvisit_counterHéten4000
mod_vvisit_counterHónapban26406
mod_vvisit_counterÖsszes3544153

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink