Skip to content
Gyakorlóiskolások sikere PDF Nyomtatás

Almási Anna és Maruzs Nikolett 6. d osztályos tanulók bejutottak az Országos Bod Péter Könyvtárhasználati Verseny 2012. március 22-én, Budapesten megrendezésre kerülő országos fordulójára, a legmagasabb, 62 ponttal.

Giber Tímea  (5. d) ez évben versenyen kívül indult, 61 pontot ért el, neki is gratulálunk.

Idén a verseny témája Bod Péter és kora (művelődéstörténet) A verseny szabályai szerint egy intézmény csak kettő tanulót indíthat erre a tehetséggondozó versenyre.

Felkészítő tanár: Albert Anikó könyvtárpedagógus

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa616
mod_vvisit_counterHéten3975
mod_vvisit_counterHónapban26381
mod_vvisit_counterÖsszes3544128

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink