Skip to content
Sikeres részt vétel a Nagyerdő Kupán! PDF Nyomtatás

E hétvégén, szombaton (2012.02.25. én) rendezték meg a hagyományokhoz híven a debreceni Nagyerdő Kupát. Iskolánkat egy szuper minis (3-4.évfolyam), egy minis (5-6.évfolyam) lány és két minis fiú csapat képviselte.

A szuper minis lányok nagyon nagy izgalommal várták ezt a napot, hiszen sokan közülük most szerepeltek mérkőzésen életükben először! Szerencsére sok jó élménnyel, tapasztalattal és egy-egy csillogó éremmel a nyakukban térhettek haza, hiszen a másodikak lettek négy csapat közül!
Mint a már megjelent cikkben is olvasható a minis lányok érték el csapataink közül a legjobb helyezést, elsők lettek 11 résztvevőből!
A két minis fiú csapatunk is reményt keltő teljesítményt nyújtva értek el szép eredményeket a kupán: Eger „A” nevű csapat második, míg az Eger „B” elnevezésű a negyedik (éppen lecsúszva a harmadikról) helyen végeztek a hét együttesből álló mezőnyben!

Csapattagok: *szuper mini lány: Helfrichit Maray, Kopasz Zsófia, Dobozi Kinga, Veres Franciska,
Oláh Kinga, Balázs Eszter és Besenyei Panna.
                           * minis fiú Eger”A”: Stáber Alex. Kánya Máté, Kovács Martin, Várhelyi Áron, Hajas T. Boldizsár.
                          * minis fiú Eger”B”: Sipos Dávid, Varga Amadé, Kókai Zétény, Váradi Dávid, Besenyei Dániel.

A gyerekeknek eredményeikhez gratulálunk, további kitartó és lelkes munkát kívánunk!

Végül, de nem utolsó sorban köszönjük az Iskola és a Szülők támogatását is!

                                                                                                                                                                            Edzők

 

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1838
mod_vvisit_counterHéten4716
mod_vvisit_counterHónapban31378
mod_vvisit_counterÖsszes3272807

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink