Skip to content
Gyakorlóiskolások újabb Kupa győzelme PDF Nyomtatás

Hétvégén rendeztek utánpótlás tornát Debrecenben röplabdás fiúknak lányoknak több korcsoportban.A minis korosztályban a lányoknál a gyakorlóiskolások  csapata a 11 csapatból az első helyen végzett,legyőzve végre a bajnok esélyesnek kikiálltott Nyíregyháza csapatát.A csoportmérkőzéseken és a döntőben is remek csapat teljesítményt nyújtott mindenki.

Csoportmérkőzések:E.K.F. Gyakorlóiskola -Hajdúszoboszló

                                        Nyíregyháza Arany

2.0                                      Hortobágy

Keresztjáték E.K.F.Gyakorlő -Nyíregyháza                    2.0

Hármas döntőben Eger .Mőric Nyíregyház B

                     Móric Nyíregyháza A 2.1 A csapat tagjai Angyal Virág, Benedek Réka ,Gacsal Emese ,Nagy Orsolya/Legjobb feladó különdíj/Kovács Kincső, Verebélyi Tünde. Felkészítő testnevelő Vajda Tiborné

 

 

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1818
mod_vvisit_counterHéten4696
mod_vvisit_counterHónapban31358
mod_vvisit_counterÖsszes3272787

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink