Skip to content
Korcsoportjának 2. leggyorsabb síelője Maczák Marcell! PDF Nyomtatás

Múlt héten rendezték Mátraszentistvánon a síelők diákolimpiájának megyei döntőjét. A 7-8. osztályos fiúk 16 fős mezőnyében iskolánk 7.a osztályos tanulója, Maczák Marcell remekül szerepelt, hisz másodikként ért célba. A befutó olyannyira szorosan sikerült, hogy Marci ezüstérmet jelentő időeredménye és az 5. helyezést jelentő eredmény között mindössze 0,6 másodpercnyi különbség volt mérhető, ennek ismeretében külön elismerésre méltó e nagyszerű teljesítmény. Gratulálunk!

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1790
mod_vvisit_counterHéten4668
mod_vvisit_counterHónapban31330
mod_vvisit_counterÖsszes3272759

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink