Skip to content
Különös közzétételi lista PDF Nyomtatás

mely készült a 32/2008. (XI.24.) OKM rendelet a nevelési-oktatási intézmények működéséről szóló 11/1994. (IV.8.) MKM rendelet módosítása alapján.

A közzétételi lista a rendeletben meghatározott adatokat - a törvényességi előírásoknak megfelelően - személyazonosításra alkalmatlan formában hozza nyilvánosságra.

Letölthető dokumentum

 

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa920
mod_vvisit_counterHéten920
mod_vvisit_counterHónapban63605
mod_vvisit_counterÖsszes4310299

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink