Skip to content
Kitüntetések
Kettős elismerés Német Erzsébetnek PDF Nyomtatás
Iskolánk pedagógusa két elismerésben is részesült nemrégiben. A Nyíregyházán megrendezett 15. Vécsey-Vásárhelyi Kamara Néptánc- és Népdaléneklési Verseny zsűrijében neves szakemberek, mint például Kökény Richárd, az Állami Népi Együttes tánckarvezetője, döntöttek a díjak odaítéléséről. A rendezvényen pedagógusunk kapta meg a legtöbb gyermeket felkészítő tanárnak járó különdíjat, de elismerték a legjobb dalcsokor összeállítójaként is! Gratulálunk és munkájához további sok erőt és egészséget kívánunk!
 
Elismerés pedagógusainknak PDF Nyomtatás
Az Eszterházy Károly Főiskola egyik legrangosabb szakmai elismerése az Eszterházy Emlékérem. Ezt a kitüntetést vehette át december 20-án este, a felsőoktatási intézmény hagyományos karácsonyi, évértékelő ünnepségén a Gyakorlóiskola két pedagógusa, Göncfalviné Cseh Éva és Szűcsné Hütter Eszter. Az elismerést a főiskola szenátusa ítéli oda minden évben a kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársaknak. A kitüntetéssel a hosszú időn át kifejtett oktató, nevelő munkát, a tehetséggondozásban elért eredményeket díjazzák.
Gratulálunk a tanárnőknek!
 
Sportban is az élen - Elismerő oklevél a Gyakorlónak PDF Nyomtatás
A huszonöt éves Magyar Diáksport Szövetség elismerő oklevelét vehette át Sándor József igazgató december 13-án a Parlament vadásztermében. A rendezvényen az elmúlt években kiemelkedő munkát végzett testnevelőket és oktatási intézményeket méltatták, összesen 48 kitüntetést adtak át. Iskolánk összesítésben az előkelő kilencedik helyen végzett az általános iskolák kategóriájában a diákolimpiákon elért eredményei alapján.
Gratulálunk!
 
Vajda Tiborné a legjobb női utánpótlás edző PDF Nyomtatás
Az Eszterházy Károly Gyakorlóiskola lány röplabda csapata számos kiemelkedő eredménnyel büszkélkedhet. A tavalyi diákolimpiai bajnoki cím mellé sikerült bezsebelni a magyar bajnoki és nyolc egyéb kupaelsőséget, valamint strandröplabdából második helyezést értek el. A nagyszerű sportteljesítmény Vajda Tiborné tanárnő kitartó edzői munkájának is köszönhető. A Magyar Röplabda Szövetség Szakmai Kollégiuma ezért a legjobb női utánpótlás edző kitüntető címet adományozta a szakembernek. A plakettet december 13-án ünnepélyes keretek közt vehette át Budapesten, a Magyar Sportok Házában. Vajda Tiborné szerint a jó eredményekhez szükség volt a gyerekek kitartására, az intézmény támogatására, a jól működő tehetséggondozó programra, valamint a szülők támogatására is.
 
GENIUS APÁCZAI DIPLOMA DÍJ - a Pedagógusok Kossuth-díja PDF Nyomtatás

Az Apáczai Kiadó immár 8. alkalommal adományozta oda a GENIUS APÁCZAI DIPLOMA díjakat.

Esztergályos Jenő, az Apáczai Kiadó és Könyvterjesztő ügyvezető igazgatója által 2003-ban alapított díjat 7 tagú, országosan ismert és elismert, rendkívüli szakmai tapasztalatokkal és tudással bíró bíráló bizottság értékelte.

A kuratórium döntése alapján a 2011/2012. tanévben Sándor József, iskolánk igazgatója nyerte a Genius Apáczai Díj ezüst fokozatát.

Szívből gratulálunk!

Bővebben...
 
Neki nem munka, hanem hivatás a pálya PDF Nyomtatás

Szigorú és következetes tanító, de szigorú és következetes önmagával és kollégáival szemben is. Mindig felkészülten lép be az osztályterembe. Veleszületett tehetséggel kezeli a napi problémákat. Nincsenek fegyelmezési gondjai, mindig megtalálja a megfelelő hangot a tanítványaival. Hol könnyed, laza szófordulattal, humorral, de ha kell, szigorral tart rendet és fegyelmet a tanórákon.  Példát mutat mindenkinek, és ezt elvárja másoktól is. Munkatársai, tanítványai szeretik, becsülik szakmai tudását, segítőkészségét.

Közel három évtizedes példamutató oktató – nevelő munkája elismeréseként Csontosné Bodnár Gyöngyi megkapta a KÖZTÁRSASÁG ELNÖKÉNEK DÍSZOKLEVELÉT ÉREMMEL kitüntetést .

Bővebben...
 
Sándor József igazgató úr elismerő oklevelet vehetett át PDF Nyomtatás

a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége Országos Elnökségétől a szövetség megalakulásának 20. évfordulója alkalmából a nemzeti közösségért, megmaradásért végzett áldozatos közéleti és oktató-nevelői tevékenysége elismeréseként.

Gratulálunk a díjhoz!

 

Bővebben...
 
Gál Sándor 2011. november 29.-én sikeresen megvédte doktori disszertációját PDF Nyomtatás

a Kijevi Nemzetközi Nyitott Egyetemen

(International Open University -Академія управління персоналом)

Doktori disszertációjának címe: Педагогічні оcнови запровадження портфоліо у професійній підготовці вчителів (Pedagogical bases of introduction of portfolio in the professional preparation of teachers). 

A portfólió bevezetésének pedagógiai alapjai a tanárképzésben.

Gratulálunk kollégánknak, aki elsőként doktorált le intézményünkből! 

Bővebben...
 
Kitüntetések, kinevezések, díjak átadására PDF Nyomtatás

A Főiskolán hagyományosan megrendezett év végi fogadáson 2011. december 21-én kitüntetések, kinevezések, díjak átadására került sor.
2011-ben PhD doktori fokozatot szerzett kollégánk, Gál Sándor.

Fényképek megtekinthetők a itt.

Hagyományosan, az évzáró fogadáson adják át a kitüntetést azon munkatársainknak, akik több mint 25 éven át dolgoztak kiemelkedő eredménnyel pedagógusi vagy oktatói munkakörben. 2011-ben nyugállományba vonulása alkalmából a Pedagógus Szolgálati  Emlékérem kitüntetést vehette át:

Bővebben...
 
Gratulálunk kitüntetettjeinknek PDF Nyomtatás

Eger város óvodáinak, iskoláinak pedagógusait köszöntötték pedagógusnapi ünnepség keretében 2009. június 3-án az Eszterházy Károly Főiskola Dísztermében.

Bővebben...
 
Heves Megye Jó Tanulója, Jó Sportolója PDF Nyomtatás

A Heves megyei Önkormányzat Oktatási és Sportbizottságának döntése értelmében a 2006/2007-es tanévben elért kiváló eredményei alapján iskolánk mostani 8.e osztályos tanulója, Vizes Patrik elnyerte a „Heves Megye Jó Tanulója, Jó Sportolója „ címet.

Bővebben...
 
További tartalom...

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa911
mod_vvisit_counterHéten911
mod_vvisit_counterHónapban63596
mod_vvisit_counterÖsszes4310291

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink