Skip to content
Pályázati eredmények
Irodalmi pályázat PDF Nyomtatás

Január 22-én, a magyar kultúra napján két különdíjat és két helyezést értek el tanulóink az Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata 29/1991. (XII. 18.) sz. rendelete alapján meghirdetett irodalmi pályázaton.

Bővebben...
 
II. helyezés fotópályázaton PDF Nyomtatás

Iskolánk 14. osztályos tanulója Bohati Bence, a Fotozz.hu oldal "Fotózz ködben!" című országos pályázatán II. helyezést ért el.

Gratulálunk a kiváló eredményhez!

 
Kreativitás és Innováció Európai Éve PDF Nyomtatás

A Heves Megyei Europe Direct Információs Pont a „Kreativitás és Innováció Európai Éve” alkalmából meghirdetett képzőművészeti pályázatán iskolánk tanulói kiváló eredményeket értek el.

Bővebben...
 
Rajz-pályázatok eredményei PDF Nyomtatás

Rajzpályázatokon is nagyon eredményesek voltak tanulóink.

Bővebben...
 

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa996
mod_vvisit_counterHéten996
mod_vvisit_counterHónapban63681
mod_vvisit_counterÖsszes4310376

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink