Skip to content
Sporteredmények
Megismételt siker, 1 arany, 1 bronz PDF Nyomtatás

Egerben került megrendezésre az északi régió utánpótlás csapatainak leány röplabda tornája. Iskolánk csapatai ismét sikeresen szerepeltek, legyőzték a diákolimpiára készülő nyíregyházi, miskolci riválisukat.

Eger Kupa mini kismini 2010.01.09. röplabda torna

Bővebben...
 
Szereplésünk az úszás diákolimpia városi és megyei döntőjében PDF Nyomtatás

November és december hónapokban rendezték az úszás diákolimpia városi és megyei döntőjét az alsó és felső tagozatosok mezőnyében. Jelentős létszámmal képviseltettük magunkat az I-II., illetve a IV. korcsoportosok mezőnyében, míg a III. korcsoportban kevés volt az indulónk. Összesen 64 tanulónk ugrott rajtkőről a medencébe.

Bővebben...
 
Grundbirkózóink szereplése a városi és megyei diákolimpiai döntőn PDF Nyomtatás

 A városi grundbirkózó diákolimpiai versenyen iskolánk csapata az első helyen végzett. Kitartó, lelkes küzdelemben győzték le tanulóink a Kemény Ferenc, a Szent Imre és a Pásztorvölgyi iskola diákjait.

Bővebben...
 
Jelentős siker iskolánk sportéletében PDF Nyomtatás

A Magyar Diáksport Szövetség nemrég hozta nyilvánosságra a 2008/09-es tanév során az ország alsó- és középfokú tanintézményeinek diákolimpiai országos döntőkben való szerepléssel szerzett pontszámait. Iskolánk a 2002/03-as tanév óta hasonló elvek alapján készülő rangsorban az eddigi legjobb megyénkbeli eredményt beállítva az országos 6. helyen végzett.

Bővebben...
 
Évzáró értékelés, kitüntetések a városházán PDF Nyomtatás

A diákolimpiai versenyeken kiemelkedő eredményeket elérő egri sportolókat köszöntötték a város vezetői december 10.-én csütörtökön a Polgármesteri Hivatalban. Az önkormányzati ünnepségen 106 elismerést osztottak ki az általános- és középiskolás tanulók, valamint az őket a megmérettetésekre felkészítő testnevelő tanárok, edzők között.

Bővebben...
 
A város kitüntetését vehették át PDF Nyomtatás


2009. december 10-én ünnepélyes keretek között megrendezett díjkiosztó ünnepségen vehették át az alábbi aerobikos versenyzőink a 2009-es országos diákolimpián elért kiváló eredményükért Eger Megyei Jogú Város kitüntetését:

 

 

Bővebben...
 
Minden jó, ha a vége jó! (Aranyérem az Európabajnokságról!) PDF Nyomtatás

 Az Aerobik sportág ezévi utolsó és egyben legjelentősebb versenyére került sor 2009. november 21-22.-én Csehországban, Liberecben. Itt rendezték meg  a sportág ez évi legnagyobb seregszemléjét, az Aerobik Európabajnokságot.

Bővebben...
 
Bravúrral kezdtek a fiú röplabdások PDF Nyomtatás

Az idei évad kihívásaira augusztus közepe óta készülő Eszterházy Gyakorlóiskola Eger- Szent-Györgyi DSE-VSI fiú röplabdásai túl vannak az első megmérettetéseken. Az 1995 után születettek először indulnak a túlnyomórészt első osztályban szereplő férfi egyesületek utánpótlás csapatait tömörítő Országos Gyermek Bajnokságban. A bemutatkozás a lezajlott első két fordulóban hibátlanul sikerült.

Bővebben...
 
Aranyeső Miskolcon PDF Nyomtatás

Kicsik az elődeik nyomában. Kettő korcsoportban rendeztek Észak-regionális röplabda tornát a hétvégén, ahol iskolánkat 4 csapat képviselte.

 

Bővebben...
 
Magyar Kupa döntő eredmények, Szarvas PDF Nyomtatás

2009. október 17-én, szombaton az idei Magyar Bajnokság lezárult. A kétnapos elődöntőket záró esemény egy teljes és fárasztó napig tartott. Vegyes érzésekkel és eredményekkel térhettek haza versenyzőink.


Bővebben...
 
Megérdemelt eredmények a makói elődöntőn PDF Nyomtatás

A legboldogabb egységünk

 

 

Szeptember 19-én és 20-án rendezték meg Makón a sport aerobik és basic aerobik országos bajnokság IV. fordulóját.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

Találatok 85 - 105 / 137

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa71
mod_vvisit_counterHéten3542
mod_vvisit_counterHónapban27274
mod_vvisit_counterÖsszes3427663

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink