Skip to content
Sporteredmények
Szép sikerek az úszók megyei döntőjén PDF Nyomtatás

Hétfőn január 23-án zajlott az úszók diákolimpiai döntője az első és a második korcsoportban. Tanulóink az 1. korcsoport 6 megszerezhető aranyérméből 4-et megszereztek, és ezzel kivívták a részvételi jogot az országos döntőn való részvételre.

Képek megtekinthetők a fényképalbumban.

Bővebben...
 
Aerobik Diákolimpia PDF Nyomtatás

Február 20-án Szarvason rendezték meg az aerobik diákolimpia területi döntőjét. Ódor Viktória tanítványai  9 érmet szereztek!

Gratulálunk az eredményes szerepléshez!

 

Képek megtekinthetők a fényképalbumban.
Képek és eredmények bővebben a Szakosztály honlapján!

Bővebben...
 
Aerobik Országos Magyar Bajnokság Kupadöntője PDF Nyomtatás

2010. december 4-én rendezték meg Budapesten az Országos Magyar Bajnokság Kupadöntőjét basic aerobik sportágban. Iskolánk tehetséges diákjai is részt vettek Ódor Viktória Tanárnő felkészítésével, s rendkívül jól szerepeltek.

 
Bővebben...
 
Aerobik Országos Magyar Bajnokság PDF Nyomtatás

Október 2-án Pécsett rendezték meg a 2010-es Aerobik Országos Magyar Bajnokságot. Iskolánk sportkörének diákjai is részt vettek az eseményen Ódor Viktória Tanárnő felkészítésével, s igen szép eredménnyel tértek haza.

 
Bővebben...
 
Röplabda diákolimpia országos döntő IV. korcsoport Miskolc 3. hely PDF Nyomtatás

  Eger, Eszterházy Károly Gyakorlóiskola

Barta Anna (1996), Benedek Dorottya (1996), Benedek Júlia (1995), Gáspár Henrietta (1997), Jékli Boglárka (1995), Mérkőy Míra (1995), Mérkőy Viktória (1995), Mocsári Réka (1996), Pap Dorottya Györgyi (1995), Pliska Virág (1996)
Testnevelő / felkészítő: Vajda Tiborné

Bővebben...
 
Országos Mini Kupát nyertek az egri fiúk PDF Nyomtatás

A tanév, illetve bajnoki évad végéhez közeledve az egri Eszterházy Gyakorlóiskola – Szent-Györgyi DSE III.kcs-os fiú röplabdásai is a legjelentősebb versenyek elé néznek. Elsőként június 6-án, Szegeden rendezték meg a 97-es vagy később született játékosokból álló csapatok számára MRSZ által kiírt Országos Mini Kupát.  

Bővebben...
 
Nemzetközi elitben az egri fiú röpisek! PDF Nyomtatás

Nemzetközi versenyen vett részt az egri Eszterházy Gyakorlóiskola – Szent-Györgyi DSE fiú röplabdásainak mini csapata. Az elmúlt hosszú hétvégén Bécsben megrendezett, 1997-es születésű játékosok tornáján olasz, lengyel, magyar csapatok vettek részt két házigazda együttes mellett. Az első két helyen említett nemzetek felnőtt válogatottjai a világ élvonalába tartoznak, „sógoraink” pedig jelentős anyagiakat megmozgatva igyekeznek felzárkózni a klubcsapatok nemzetközi elitjéhez, így utánpótláscsapataik minőségi játékára is számítani lehetett. 

Bővebben...
 
Diákolimpiai ezüst a Gyakorlóiskola fiú röplabdásainak PDF Nyomtatás

Péntektől vasárnapig Miskolcon rendezték a IV.kcs-os röplabda diákolimpia országos döntőjét. A fináléba kerülő legjobb nyolc iskolai csapat közül kiemelkedett az egri Eszterházy Gyakorlóiskola, a kunhegyesi Kosssuth, illetve két kecskeméti intézmény csapata. A legjobb négy között ádáz küzdelem alakult ki, melyeket követően a gyakorlóiskolások a kecskeméti Arany J. iskola csapatával döntőt játszhattak. 

Bővebben...
 
Szép sikerek, bajnoki bronzérmek az egri fiú röplabdásoknál PDF Nyomtatás

A Magyar Röplabda Szövetség két kiírásában is dobogóra állhattak az egri fiú röplabdások.

Az Eszterházy Károly Gyakorlóiskola - Szent-Györgyi DSE - VSI junior csapata már második évben indult az NBII-es junior bajnokságban, ahol a tavalyi 5-6. helyezés után az idén sikerült bronzérmet szerezni.  

Bővebben...
 
Aerobik Magyar Kupa II. forduló, Debrecen PDF Nyomtatás

A 20 fős egri válogatott 6 éremmel (1 aranyéremmel, 4 ezüstéremmel és 1 bronzéremmel) zárta a Magyar Kupa II. fordulóját Debrecenben. Ez minden idők legfényesebb egri szereplése a Magyar Bajnokságban, annak ellenére, hogy nem minden eredménnyel voltunk maradéktalanul kibékülve és sajnos a szombati, sportaerobik napon nem sikerült bizonyítanunk.

Bővebben...
 
Országos döntőben a IV.kcs-os röplabdások PDF Nyomtatás

Országszerte az elmúlt pénteken rendezték a legidősebb általános iskolás röplabdások területi döntőit, melyeken a győztesek kivívták a diákolimpiai országos döntőbe jutást. Iskolánk fiú csapata Dunakeszin találkozott Pest megye, Nógrád megye és Budapest legjobb csapataival. A sorsolást követően a budapesti Táncsics utcai iskolával kellett először megmérkőzni, a találkozó 3:0-s gyakorlós sikerrel zárult. 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

Találatok 64 - 84 / 137

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa69
mod_vvisit_counterHéten3540
mod_vvisit_counterHónapban27272
mod_vvisit_counterÖsszes3427660

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink