Skip to content
Sporteredmények
Sikeres röplabda házibajnokság 16 párossal PDF Nyomtatás
2013.02.23-án páros házibajnokságon vettek részt iskolánk 3-4.évfolyamos fiú és leány, valamint 5-7. osztályos fiú röplabdásai. A tornán 16 csapat küzdött egymással három korcsoportban a Bartók téri tornatermekben. A több mint 30 játszma végeztével az alábbi sorrend alakult ki:

Bővebben...
 
Kovács Bence  a Gyakorló Tell Vilmosa PDF Nyomtatás
Február 9-én rendezte meg városunkban az Unicornis Egri Íjász Sportegyesület az Észak- magyarországi regionális minősítő és kvalifikációs teremíjász versenyt. A megmérettetésen 84-en ragadtak íjat. A gyermek korcsoportban iskolánk 6. osztályos tanulója, Kovács Bence vadászreflex íjjal kvalifikálta magát a márciusi országos bajnokságra.
Bővebben...
 
Megyei döntőben a kézilabdás lányok PDF Nyomtatás

Iskolánk nem igazolt játékosokból álló lány kézilabda csapata három sikerrel megvívott mérkőzésen van túl - így az utolsó jövő heti meccs eredményétől függetlenül bekerült a február 11-én a dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban megrendezendő megyei döntőbe. VI. korcsoport, amatőr lány kézilabda diákolimpia városi fordulóinak eddigi eredményei:
EKF Gyakorló Gimnázium - Kossuth Zsuzsa Gimnázium és SZKI 13:7
EKF gyakorló Gimnázium - Szilágyi Erzsébet Gimnázium 14:9
EKF Gyakorló Gimnázium - IQ Pont Gimnázium és SZKI 16:4
HAJRÁ LÁNYOK!!

 
Aranyos lányok, bronzos fiúk PDF Nyomtatás
A múlt heti városi döntőbeli jó szereplés után, a szertornász lányok a megyei megmérettetésen is kitettek magukért. Csapatunk az első helyen zárt a Pásztorvölgyi Iskolában szerdán (január 30.) megrendezett megyei döntőn. Molnár Endre tanítványai egyéniben is elképesztő eredményeket értek el, a dobogó mindhárom fokára Gyakorlós diák léphetett fel, emellett pedig egy 7-dik és egy 10-dik helyezést is szereztek. Folytatás Debrecenben az országos területi döntőn, február 16-án.

Bővebben...
 
Tisztes helytállás a kézilabda diákolimpia országos döntőn PDF Nyomtatás
Gyöngyösön rendezték meg az elmúlt hétvégén a kézilabda diákolimpia országos döntőjét a VI. korcsoportos lány csapatok számára.
Az EKF Gyakorlóiskola gimnazista lányai a sorsolásnál nehéz csoportba kerültek, - így a 4. helyen zárták a csoportkört. A folytatásban is meg kellett hajolniuk a nagyobb tudás előtt, - azaz a 8. helyet szerezték meg, de így is maximális dicséret illeti a csapatot.
Bővebben...
 
Aranyeső Miskolcon, kettős kupa győzelem PDF Nyomtatás
A hétvégén rendezték meg az Észak- magyarországi régiónak a hagyományos MISI kupát. A mini röplabdásoknak rendezett tornán 4 csapat "A és " B sora vett részt. A Gyakorlóiskolások lányok ismét bebizonyították tehetségüket és ezúttal küzdeni tudásból vizsgáztak jelesre.

Bővebben...
 
Ott vagyunk a szeren! PDF Nyomtatás
Arany, ezüst és bronz is jutott iskolánk lányainak a január 23-án, a Pásztorvölgyi Iskolában megrendezett Szertorna Diákolimpia városi döntőjén. A kis rontások miatt, minimális különbséggel csapatunk a második helyen végzett.
Bővebben...
 
Gyakorlóiskolások sikere! Hajszálra a nagy bravúrtól. PDF Nyomtatás
Nemzetközi röplabda tornát rendeztek a hétvégén Nyíregyházán. Iskolánkat a mini pályán diákolimpiát nyert tehetséggondozós csapat képviselte, az igazolt versenyzők között amatőrként. A 8 csapatos erős mezőnyben a fiatal csapat a harmadik helyért küzdött a 8. osztályos Újpest csapatával. A döntő szettben végig vezetve, bosszantó hibák miatt 16-14-re elúszott a bronzérem.
Bővebben...
 
Mezei futóverseny I. és II. korcsoport PDF Nyomtatás

Mezei futóverseny városi diákolimpiáját 2012. április 16-án rendezték meg a Stadionban. Iskolánk tanulói eredményesen szerepeltek.

I. korcsoportos lányok 600m versenyén:

  • 2. helyezett: Kocsik Eszter 1.b osztályos tanuló
  • 6. helyezett: Pásztor Flóra 2.c osztályos tanuló 
Bővebben...
 
Mezei futóverseny, III. és IV. korcsoport PDF Nyomtatás

A mezei futóverseny városi diákolimpiáját 2012.03.26.án az Érsekkertben rendezték meg a III.és IV. korcsoportos lányok és fiúk részére. A versenytávok a III. korcsoportos lányoknak 1,5km, a fiúknak 2km volt, míg a IV. korcsoportos lányoknak 2km, a fiúknak 3km volt.

Bővebben...
 
Gimnáziumi röplabdás lányok tisztes helytállása az első hivatalos megmérettetésen PDF Nyomtatás

2012.03.07-én rendezték meg a lány, IV. korcsoportos amatőr röplabda diákolimpia területi döntőjét. Kivételesen sok (nem három, hanem nyolc) csapat részvételével az EKF csapata számára az első hivatalos megméretés volt, amelyet nagy izgalommal vártak a lányok, akik zömében tavaly kezdtek röplabdázni!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

Találatok 43 - 63 / 137

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa68
mod_vvisit_counterHéten3539
mod_vvisit_counterHónapban27271
mod_vvisit_counterÖsszes3427660

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink