Skip to content
Sporteredmények
Aerobik diákolimpia Békéscsabán PDF Nyomtatás

 Március 7-én rendezték meg Békéscsabán az aerobik diákolimpia Sportaerobik A-kategória 1. és B kategória 2. fordulóját. Egerből a legtöbb egységgel az Eszterházy Károly Gyakorlóiskola indult. 1 arany, 3 ezüst, 1 bronzérem lett az eredmény.

Bővebben...
 
Mikulás-kupa, III. kcs-os nemzetközi röplabda torna PDF Nyomtatás

Iskolánk minis fiú röplabdásai két csapattal szerepeltek a debreceni, öt hazai mellett három román csapatot is felvonultató XI. Mikulás-kupán. A maratoni hosszúságú vasárnap végén az egri fiúk a bronzérem megszerzése mellett a kupát is elhódították, ami összességében immáron harmadik alkalommal sikerült.

Végeredmény:

Bővebben...
 
Aerobik eredmények PDF Nyomtatás

Szombaton, november 15-én rendezték meg  az Országos Magyar Bajnokság 4. fordulóját basic aerobikban, és Országos Magyar Kupa döntőjét sportaerobikban. A Szent-Györgyi DSE sportolói a vártnál kicsit rosszabbul szerepeltek, bár hibátlan gyakorlatokkal sok egységnél a pontozás nem nekünk kedvezett.

Eredményeink:

Bővebben...
 
Röplabda eredmények PDF Nyomtatás

Diákolimpia Országos Döntő-Debrecen 2008.május.16-18.IV.korcsoport
röplabda lány.

Bővebben...
 
Mindkét nemben I. helyezés a legkisebb röplabdásoknál PDF Nyomtatás

Az elmúlt hétvégén az Eszterházy Károly Főiskola Gyakorlóiskolája adott helyet a II.kcs-os országos röplabda diákversenynek. A 11 csapatos mezőnyben a gyakorlóiskolások fiú és leány csapata egyaránt nagy fölénnyel végzett az élen, döntőbeli ellenfeleiknem sem adva sok esélyt elsősorban nagyszerű nyitásaiknak köszönhetően.

 

Bővebben...
 
Tóth Réka a nemzetközi aerobikversenyen 2. helyezést ért el Franciaországban a válogatott csapatban PDF Nyomtatás
Bővebben...
 
Aerobik eredmények PDF Nyomtatás

Az UPI-es junior trió Tóth -Szabó-Kürti másodszor is aranyérmes lett.Juniorcsoport Tóth Szabó-Kürti-Hegedűs Márton másodszor is ezüst érmes.
A-kategóriás versenyzőink nagyon jól szerepeltek.Tóth Réka,a válogatott csoportban 2. lett. Szerdán Franciaországba indulnak a válogatottal. Tóth-Szabó-Molnár sportaerobik junior trió 4. lett.


 

Bővebben...
 
Röplabda Diákolimpia Országos ElQdöntő 1. hely Eszterházy Károly Gyakorlóiskola, III. kcs. Eger PDF Nyomtatás

Az idény legjobb teljesítményét nyújtották az egri lányok, ezzel kivívták az országos döntőbe jutást, melyet Kaposváron rendeznek június közepén.

 

Bővebben...
 
Kucsma Luca (3.b) Tájfutás Diákolimpia Országos Döntő II. korcsoport 6. helyezés PDF Nyomtatás
 
„TAVASZ KUPA 2008” - Kézilabda Nemzetközi Utánpótlás Torna PDF Nyomtatás

6 lány és 5 fiú csapat mérte össze tudását az elmúlt hétvégén az EKF Leányka úti Sportcsarnokában az idei „Tavasz Kupán”.

A szlovákiai Rimaszombatból 2 iskola 4 csapattal érkezett, a mezőny többi résztvevőjét pedig Borsod, Nógrád és Heves megye adta.

 

Bővebben...
 
Diákolimpia Országos Döntő 4. hely, IV. korcsoport, Debrecen PDF Nyomtatás

A negyedik hely szép teljesítmény volt a 7. osztályos csapattól a 8. osztályos mezőnyben.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

Találatok 106 - 126 / 137

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa61
mod_vvisit_counterHéten3532
mod_vvisit_counterHónapban27264
mod_vvisit_counterÖsszes3427653

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink