Skip to content
Sporteredmények
Fiú röplabdásaink eredményei PDF Nyomtatás
Több fronton is érdekeltek voltak iskolánk fiú röpisei a tanév végi versenyeken.
Az 5. osztályosok az elmúlt szombaton vettek részt az Országos Mini Kupa kismini kategóriájának versenyén. 13 csapat mezőnyében négy győzelemmel és egy vereséggel az 5. helyezést értük el. Az eredmény kifejezetten sikeresnek mondható a csapatunkat egyedüliként nagyon negatívan érintő megújított szabályrendszer miatt.
Bővebben...
 
Szép siker atlétikában Vadkerti Lilitől PDF Nyomtatás
A múlt héten városi bajnok lett, majd néhány nappal később megyei második helyezést ért az atléták diákolimpiáján az 5.c osztályos Vadkerti Lili. E nagyszerű eredményt a III. korcsoportosok távolugró versenyszámában sikerült elérnie. A városi diadalt jelentő 4,46 m-es eredményét a megyei döntőben nagyon kiegyensúlyozott versenyzéssel 9 cm-el sikerült megjavítania, mindössze 7 cm-el elmaradva az egy évvel idősebb, győztes vetélytársától. Lili a 60m-es síkfutásban is holtversenyben városi bajnok lett, míg az ottani időeredményének 0,3 másodperccel történő megdöntése a megyei 6. helyezés elérésére volt elegendő.
Gratulálunk a teljesítményhez, várjuk a folytatást!!!
2014.05.14
.
Foto:infotatabanya.hu
 
Országos 7. hely az aerobic diákolimpián PDF Nyomtatás
Április 26-án szombaton Testnevelési Egyetem adott otthont az aerobik diákolimpia országos döntőjének. A megmérettetésre a területi döntők 5-5 helyezettje jutott tovább, így 10-es döntővel számolhattunk. Az Eszterházy Károly Gyakorlóiskola csapata challenge kategóriában 7. helyezést ért el. A csapat tagjai: László Bernadett, Kormos Klaudia,Bozó Bianka ,Gál Kinga. Felkészítő. Ódor Viktória  Szép eredmény ez elsőre! Gratulálunk a lányoknak és felkészítőjüknek, Ódor Viktória tanárnőnek!
2014.05.07.
 
Továbbjutottak a III. korcsoportos röpis lányaink PDF Nyomtatás
2014.03.26.án (szerdán) iskolánk 5-6. évfolyamos lánycsapata a Pásztorvölgyi Gimnázium együttesét fogadta a Diákolimpia városi fordulóján. A lelkesen játszó Felnémeti csapatot az EKF Gyakorlóiskola gárdája (Helfricht Maray, Dobozi Kinga, Tietze Hanna, Szűcs Laura Szecskó Laura, Sinkó Zsanett, Tóth Jázmin, Nagy Eszter, Horváth Kitti, Apró Anna, Oláh Kinga, Balázs Eszter) rutinosabb játékkal legyőzte, ezzel tovább jutott a 2014.04.28-án, Pétervásárán megrendezendő megyei fordulóra!
Gratulálunk a lányoknak és további jó felkészülést kívánunk a következő mérkőzésekre!
Pogonyiné Kurucz Mónika

 
Volley 2020 Röplabda Torna PDF Nyomtatás
A Volley 2020 pályázat keretében  iskolánk adott otthont március végén a röplabda népszerűsítését szolgáló rendezvénynek. 10 lány, 9 fiú minis és 5 szuper minis mix csapat nevezett a versenyre Sárospataktól - Nyíregyházáig, Kunhegyestől - Bélapátfalváig. Ez kb. 190 gyermeket jelentett, akik iskolánk csarnokában és tornatermében ütötték a labdát. Egy szettes meccsek nyújtottak lehetőséget arra, hogy élménydús napot varázsoljunk a gyerekeknek, hogy még inkább megszerettessük velük a mozgást és ezt a szép sportágat, nem beszélve arról, hogy a koncentrációjukat is tudtuk ezekkel a „villámmeccsekkel” fejleszteni!

Bővebben...
 
Igazolt versenyzők között is a legjobbak a gyakorlóiskolás lány röplabdásaink PDF Nyomtatás
Április6-án rendezték meg az Országos Gyermek Röplabda Bajnokság elődöntőjének második fordulóját, Egerben. Iskolánk lány csapata az Egri Városi Sportiskola színeiben indult, az igazolt versenyzők között. A csapatból csak egy játékos, Nagy Orsolya / aki 6. osztályos koráig iskolánkban röplabdázott/, nem intézményünk tanulója.
A lányok derekasan helytálltak, minden ellenfelüket sikerült megverniük, így a csapat reális esélyekkel indul majd az éremért az Országos Döntőben, amit május 16-18.-án rendeznek valószínűleg, Kecskeméten.

Bővebben...
 
Jól küzdöttek a kézilabdás lányok PDF Nyomtatás
Felsőzsolcán rendezték meg az U9-es korcsoportú lányok régióbajnokságát, ahol az Eszterházy Főiskola Gyakorlóiskolájának 9 éves lánycsapata kiválóan szerepelt. 4 csapatból nagy küzdelemben a 2. helyet vívta ki magának. A két győzelem után a miskolci sportiskola kemény védekezésével nem tudták felvenni a harcot, ezért vereséget szenvedtek.
A mérkőzések eredményei:
Eszterházy KFSC - Felsőzsolca 13:6
Eszterházy KFSC- Hajdúböszörmény 16:12
Eszterházy KFSC- Miskolci VSI      8:15
Külön dicséretet érdemel a három legeredményesebb játékos: Kurucz Aida 24 góllal, Kőszegi Lili 9 góllal, és Kovács Petra 4 góllal A csapat további tagjai: Csirmaz Diána,Csirmaz Viktória,Nagy Alexa,Nagy Diána,Lukács Lilla, Murányi Réka, Kocsik Eszter, Zsunyi Luca, Felkészítő edzőjük: Ódor Viktória tanárnő
2014.04.08.
 
A kézis lányok újabb szép sikerei PDF Nyomtatás
Az amatőr kézilabda diákolimpia megyei döntőjében bronzérmes lett a gimnázium lány csapata. Az V. korcsoportban a II. helyen zártunk a megyei döntőben. A II. Hegedűsné Lóczi Borbála Emléktorna pedig csapatunk kupasikerével zárult.
Eredmények bővebben:
Amatőr diákolimpia megyei döntő:   
Eötvös József Református Középiskola (Heves) – EKF Gyakorló Gimnázium    20:16
EKF Gyakorló Gimnázium – Szilágyi Erzsébet Gimnázium    14:12
I.    Berze Nagy János Gimnázium (Gyöngyös)
II.    Eötvös József Középiskola (Heves)
III.    EKF Gyakorló Gimnázium
IV.    Szilágyi Erzsébet Gimnázium
Legeredményesebb játékosunk: Csorba Ivett (2 mérkőzés: 20 gól)
Bővebben...
 
Gimnáziumi röplabdás lányok rendhagyó hete PDF Nyomtatás
Iskolánk gimnáziumi lány röplabda csapata 2014.02.28- án vett részt az amatőr V-VI. korcsoportos városi diákolimpián a Pásztorvölgyi Gimnáziumban. Vegyes érzelmekkel várták ezt a napot a lányok, hiszen tétre menő mérkőzésen még soha nem játszottak (hiszen tavaly óta, a mindennapos testnevelés óra keretében tanulnak röpizni), illetve az ellenfelek tudását sem ismerték. Ennek ellenére nem voltak túlzottan megilletődve és igyekeztek az edző utasításait is betartani. Ennek köszönhetően sikeresen végződött a Gyakorlósok számára ez a rendezvény, hiszen negyedikként (1. Szilágyi Gimnázium, 2. Közgazdasági Gimnázium, 3.  Pásztorvölgyi Gimnázium, 4. EKF Gyakorlóiskola, 5. Gárdonyi Gimnázium), tovább jutott a csapat a megyei döntőre.
Bővebben...
 
Újabb megyei döntős kézicsapat! PDF Nyomtatás
Veretlenül, pontveszteség nélkül nyerte meg a városi fordulók minden mérkőzését és jutott be az amatőr diákolimpia megyei döntőjébe iskolánk lány csapata. Ebben a versenyrendszerben azok a diákok szerepelhetnek, akik a sportág nem igazolt játékosai – azaz nem játszanak versenyszerűen semmilyen bajnokságban sem. Az amatőr lányok – eddig profi módon teljesítettek! Bízunk a hasonló folytatásban – a március 20-án rendezendő megyei döntő mérkőzésein!
A bajnokság eredményei:
EKF Gyakorló Gimnázium – IQ Pont Gimnázium        18:03
Szilágyi Gimnázium – EKF Gyakorló Gimnázium        12:13
Andrássy Szakközépiskola - EKF Gyakorló Gimnázium    08:12
EKF Gyakorló Gimnázium – IQ Pont Gimnázium        12:03
Szilágyi Gimnázium – EKF Gyakorló Gimnázium        09:12
Andrássy Szakközépiskola - EKF Gyakorló Gimnázium    13:14


Bővebben...
 
ERIMA ORSZÁGOS GYERMEKBAJNOKSÁG PDF Nyomtatás
Március 1-jén rendezték meg az Erima gyermekbajnokság országos szivacskézilabda bajnokságát Törökszentmiklóson. Az Eszterházy Károly Gyakorlóiskola utánpótlás U9-es lánycsapata, nagyon szépen szerepelt. Hat csapat vett részt a bajnokságon. Egy nyert és egy vesztett mérkőzés után a 3-4. helyért játszottak helyosztót, ahol a lányok sajnos vereséget szenvedtek. Ügyesen játszottak, de az erő a végén megfogyatkozott. Következő bajnokságot április 5-én játsszák. A csapat tagjai: Kurucz Aida, Kőszegi Lili,Csirmaz Diána,Nagy Alexa,Lukács Lilla, Murányi Réka,Kovács Petra,Sunyi Luca és Hangácsi Fanni voltak. Bízunk a még jobb szereplésben április 5-én.
Felkészítő: Ódor Viktória
2014.03.11.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 21 / 137

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1123
mod_vvisit_counterHéten1123
mod_vvisit_counterHónapban63808
mod_vvisit_counterÖsszes4310503

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink