Skip to content
Művelt Ifjúságért
Adó 1% PDF Nyomtatás
Tisztelt Szülők, kedves Támogatók!

A törvény lehetőséget biztosít arra, hogy minden magyar állampolgár adója egy százalékát közcélra ajánlja fel. Kérjük a kedves szülőket, támogatóinkat hogy a 2014-es SZJA bevallás kapcsán ha tehetik, adójuk 1%-át az Eszterházy Károly Gyakorlóiskolában működő alapítványok egyikének javára ajánlják fel. Az így befolyt összegből többek közt az iskola oktató- nevelőmunkájának, az oktatás eszközeinek, technikai feltételeinek fejlesztéséhez, a tanulók tanórán kívüli sport, kulturális, feltételeinek javításához, a kiemelkedő tehetségű tanulók speciális fejlődési lehetőségeinek támogatásához járulunk hozzá.A SAPIENTIA ALAPÍTVÁNY ADÓSZÁMA: 18571248-1-10
A MŰVELT IFJÚSÁGÉRT ALAPÍTVÁNY ADÓSZÁMA : 18573185-1-10
A MŰVÉSZETI NEVELÉSÉRT ALAPÍTVÁNY ADÓSZÁMA: 19134109-1-10

Támogatását ezúton is köszönjük!
 
Beszámoló 2011 PDF Nyomtatás
A Művelt Ifjúságért Alapítvány 2011.évi beszámolója letötlhető innen.
 
Beszámoló 2010 PDF Nyomtatás
A Művelt Ifjúságért Alapítvány 2010. évi beszámolója letölthető innen.
 
Beszámoló 2009 PDF Nyomtatás
A Művelt Ifjúságért Alapítvány 2009.évi beszámolója letölthető innen.
 
Közhasznúsági Jelentés 2008 PDF Nyomtatás

 A Művelt Ifjúságért Alapítvány 2008. évi Közhasznúsági jelentése letölthető innen.

 
Mérleg 2008 PDF Nyomtatás

 A Művelt Ifjúságért Alapítvány 2008. évi mérlege letölthető innen.

 
Közhasznúsági Jelentés PDF Nyomtatás

 A Művelt Ifjúságért Alapítvány 2007. évi Közhasznúsági jelentése és mérlege letölthető innen.

 
Művelt Ifjúságért Alapítvány PDF Nyomtatás

Tisztelt Szülők!

Iskolánk alapítványai több mint másfél évtizede nyújtanak segítséget az oktató-nevelő munka eredményességéhez. Támogatásukkal számtalan lehetőséget kaptunk az iskolán belüli feltételek javítására és az iskolán kívüli programok kiszélesítésére. Önöknek köszönhetjük, hogy művészeti, kulturális és sportversenyeken eredményesen szerepelhettek tanulóink. A támogatások tették lehetővé az utazásokat, a nevezési díjak befizetését és a kiemelkedő teljesítmények jutalmazását. Kérjük további céljaink megvalósítása érdekében, támogassák alapítványunkat!
Az Eszterházy Károly Főiskola Gyakorló Általános Iskola, Középiskola és Alapfokú Művészeti Oktatási Intézmény a Művelt Ifjúságért Alapítványt az alábbi célokra hozta létre:
 
  • az oktatás anyagi, technikai feltételeinek javítása, műszaki, technikai berendezések beszerzése
  • nyelvtanulás ösztönzése és az informatika népszerűsítése, külföldi cserekapcsolatok kiépítésének segítése (tanulók kiutazásához történő hozzájárulás, külföldi tanulók vendéglátásához támogatás)
  • tanulmányi és egyéb más versenyek, vetélkedők szervezéséhez támogatás, nyertesek díjazása
  • iskolai és más kulturális programok támogatása (osztálykirándulások, tanulmányi kirándulások, sportversenyek) - kiemelkedő nevelői eredmények anyagi elismerése
  • ösztönzi a tehetségfejlesztésben kiemelkedő munkát végző pedagógusokat.
Az 1996. évi CXXVI. törvény lehetőséget biztosít arra, hogy minden magyar állampolgár adója egy százalékát közcélra felajánlhatja. Kérjük Önöket, hogy alapítványunk számára ajánlják azt fel. Így ott nyújthatnak segítséget, ahol Önöknek a legfontosabb – gyermekük intézményének támogatására.

Ha segíteni akar, akkor a következőket kell tennie:
A felajánlásról az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal által meghatározott módon rendelkező nyilatkozatot kell kiállítani. Ha a MŰVELT IFJÚSÁGÉRT ALAPÍTVÁNYT kívánja támogatni, és önadózó, akkor a személyi jövedelemadó bevallási egységcsomagban található rendelkező nyilatkozatot kell kitölteni. A nyilatkozatot tartalmazó lezárt borítékot személyi jövedelemadó bevallásával együtt, azzal egy borítékban kell megküldeni az adóhivatalnak.
Amennyiben az Ön személyi jövedelemadóját munkáltatója számolja el, akkor a nyilatkozatot tartalmazó lezárt borítékot munkáltatójának adja át, aki az elszámolásról szóló adatszolgáltatással együtt továbbítja azt az adóhivatalnak. Fontos: A lezárt borítékon fel kell tüntetni az Ön nevét, lakcímét és adóazonosító jelét!

A MŰVELT IFJÚSÁGÉRT ALAPÍTVÁNY ADÓSZÁMA: 18573185-1-10

Tisztelt Szülők! Kevesen tudják, hogy van több lehetőség is arra, hogy intézményünket támogassák. Azok a szülők tehetik azt meg, akik Egerben dolgoznak, és „iparűzési adót” fizetnek. Kérjük, hogy az „iparűzési adójuk” befizetése alkalmával konkrétan jelöljék meg iskolánkat, vagy alapítványunkat. Ebben az esetben az adót, vagy annak – a város által – egy meghatározott részét iskolánk kaphatja meg. Ez év szeptemberétől tud fogadni intézményünk „szakképzési hozzájárulást” is. Kérem azokat, akiknek lehetőségük van rá, ilyen módon is támogassák iskolánkat. Minden egyéb felajánlást is örömmel fogadunk, hiszen szeretnénk tovább folytatni iskolánk felújítását, és iskolánk és táborunk bővítését. Bízunk további megértő támogatásukban!
Bővebben...
 

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1088
mod_vvisit_counterHéten1088
mod_vvisit_counterHónapban63773
mod_vvisit_counterÖsszes4310468

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink