Skip to content
Művészeti Nevelésért
Adó 1% PDF Nyomtatás
Értesítjük tisztelt támogatóinkat, hogy a 2012. évi SZJA 1%-ából beérkezett támogatás összege: 91.119.-Ft.
Az alapítvány felajánlott összeget a tanulók művészeti tevékenységének támogatására fordította, tehetséges diákok díjazására .
2013. évi SZJA 1%-ából beérkezett támogatás összege: 194.026.-Ft.
Kérjük jövőben is támogassák alapítványunkat!

Adószám:
19134109-1-10

Művészeti Nevelésért és Tevékenységért Alapítvány
3300 Eger Barkóczy u 5.
  
Pályázatok elbírálása MNA PDF Nyomtatás

Megtekinthető itt.

 
Közhasznúsági Jelentés PDF Nyomtatás

A Művészeti Nevelésért és Tevékenységért Alapítvány 2007. évi Közhasznúsági jelentése és mérlege letölthető innen.

 
Művészeti Nevelésért és Tevékenységért Alapítvány PDF Nyomtatás

Tisztelt Szülők!


Iskolánk alapítványai több mint másfél évtizede nyújtanak segítséget az oktató-nevelő munka eredményességéhez. Támogatásukkal számtalan lehetőséget kaptunk az iskolán belüli feltételek javítására és az iskolán kívüli programok kiszélesítésére. Önöknek köszönhetjük, hogy művészeti, kulturális és sportversenyeken eredményesen szerepelhettek tanulóink. A támogatások tették lehetővé az utazásokat, a nevezési díjak befizetését és a kiemelkedő teljesítmények jutalmazását. Kérjük további céljaink megvalósítása érdekében, támogassák alapítványunkat!
Az Eszterházy Károly Főiskola Gyakorló Általános Iskola, Középiskola és Alapfokú Művészeti Oktatási Intézmény a Művészeti Nevelésért és Tevékenységért Alapítványt az alábbi célokra hozta létre:
 
  • az iskolában folyó művészeti nevelés továbbfejlesztése
  • az iskolában működő kórusok belföldi, külföldi hangversenyeire (nemzetközi kórusfesztiválra) történő utaztatás biztosítása
  • az egyéb művészeti csoportok, szakkörök, illetve kiemelkedő művészeti tevékenységet végző tanulók képességei kibontakoztatásának elősegítése, a kimagasló munkára való ösztönzése
  • a hatékony tanulói, illetve tanári tevékenység érdekében nélkülözhetetlen tárgyi feltételek javításához való hozzájárulás. A kiemelkedő eredményt elért csoportok egyének, azok vezetőinek elismerése.

Az 1996. évi CXXVI. törvény lehetőséget biztosít arra, hogy minden magyar állampolgár adója egy százalékát közcélra felajánlhatja. Kérjük Önöket, hogy alapítványunk számára ajánlják azt fel. Így ott nyújthatnak segítséget, ahol Önöknek a legfontosabb – gyermekük intézményének támogatására.

Ha segíteni akar, akkor a következőket kell tennie: A felajánlásról az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal által meghatározott módon rendelkező nyilatkozatot kell kiállítani. Ha a MŰVÉSZETI NEVELÉSÉRT ÉS TEVÉKENYSÉGÉRT ALAPÍTVÁNYT kívánja támogatni, és önadózó, akkor a személyi jövedelemadó bevallási egységcsomagban található rendelkező nyilatkozatot kell kitölteni. A nyilatkozatot tartalmazó lezárt borítékot a 2006. évről szóló személyi jövedelemadó bevallásával együtt, azzal egy borítékban kell megküldeni az adóhivatalnak.
Amennyiben az Ön 2006. évi személyi jövedelemadóját munkáltatója számolja el, akkor a nyilatkozatot tartalmazó lezárt borítékot munkáltatójának adja át, aki az elszámolásról szóló adatszolgáltatással együtt 2006. május 20-ig továbbítja azt az adóhivatalnak. Fontos: A lezárt borítékon fel kell tüntetni az Ön nevét, lakcímét és adóazonosító jelét!

A MŰVÉSZETI NEVELÉSÉRT ÉS TEVÉKENYSÉGÉRT ALAPÍTVÁNY ADÓSZÁMA: 19134109-1-10

 Tisztelt Szülők! Kevesen tudják, hogy van több lehetőség is arra, hogy intézményünket támogassák. Azok a szülők tehetik azt meg, akik Egerben dolgoznak, és „iparűzési adót” fizetnek. Kérjük, hogy az „iparűzési adójuk” befizetése alkalmával konkrétan jelöljék meg iskolánkat, vagy alapítványunkat. Ebben az esetben az adót, vagy annak – a város által – egy meghatározott részét iskolánk kaphatja meg. Ez év szeptemberétől tud fogadni intézményünk „szakképzési hozzájárulást” is. Kérem azokat, akiknek lehetőségük van rá, ilyen módon is támogassák iskolánkat. Minden egyéb felajánlást is örömmel fogadunk, hiszen szeretnénk tovább folytatni iskolánk felújítását, és iskolánk és táborunk bővítését. Bízunk további megértő támogatásukban!
 
 

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1138
mod_vvisit_counterHéten1138
mod_vvisit_counterHónapban63823
mod_vvisit_counterÖsszes4310518

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink