Skip to content
Köszöntő levél

Kedves Hallgatók, Leendő Kollégák!

 
Szeretettel köszöntjük Önöket iskolánkban, az Eszterházy Károly Főiskola Gyakorló Általános Iskola, Középiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben.

Intézményünk a tanárrá érés folyamatában a gyakorlati képzés helyét biztosítja.

Örömmel várjuk Önöket a nevelési, oktatási, tanítási gyakorlatokra.

Tantestületünk felelősséget érez az Önök pedagógus pályára történő felkészítéséért.


Célunk, hogy:

•  átültessék az iskolai gyakorlatba a szaktudományokban és a pedagógiában, pszichológiában szerzett elméleti ismereteiket,

•  szaktárgyuk tanítása mellett ismerkedjenek meg a pedagógiai tevékenység sokrétűségével (osztályfőnöki munka, diákokkal való bánásmód, szakkörök és szabadidős foglalkozások szervezése, adminisztráció),

•  szerezzenek tapasztalatokat az iskolai élet minden területén (tantestületi értekezletek, osztályozó konferenciák, munkaközösségi értekezletek, fogadóórák, ünnepségek, kirándulások tanári ügyeletek).

Kérem, hogy forduljanak hozzánk bizalommal, ha segítségre van szükségük!


Kívánjuk, hogy érezzék jól magukat iskolánkban!

    Sándor József                    Légrádiné Kőházi Tímea
       igazgató                         általános és gyakorlati képzési igazgatóhelyettes

 

 

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa984
mod_vvisit_counterHéten984
mod_vvisit_counterHónapban63669
mod_vvisit_counterÖsszes4310364

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink